
Op woensdag 8 oktober organiseren wij een Grootkeuken Nederland netwerkbijeenkomst. Deze staat in het teken van twee praktische onderwerpen: voedselveiligheid en hygiëne bij bedrijven en mobiliteit. We sluiten het programma af met een inspirerende presentatie over de laatste trends en ontwikkelingen in onze sector door Food Inspiration. Tijdens de inloop, pauze en tijdens het diner is er natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken. Inloop vanaf 14.30 uur, start programma om 15.00 uur. We sluiten de bijeenkomst af met een heerlijk driegangendiner.
Wie neem jij mee?
Heb je collega’s, klanten en andere zakenrelaties voor wie dit interessant is? Nodig ze uit! Ze zijn van harte welkom. Wie neem jij mee? (Deelname is kosteloos.)
Voedselveiligheid
Voedselveiligheid is cruciaal voor elke organisatie die met voedsel werkt. Dat is belangrijk voor de gasten en cliënten van jouw klant. Ook wil je klant aan de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) kunnen aantonen dat zij voldoen aan de regels uit de hygiënecode. Eurofins Bureau de Wit heeft dit al 60 jaar als specialiteit. Ze doen controles op voedselveiligheid, nemen audits af, geven trainingen en hebben een HACCP-app ontwikkeld. Ferry van Reede, adviseur en trainer met 15 jaar ervaring, neemt ons aan de hand van voorbeelden mee in de wereld van voedselveiligheid. Waar de staat en onderhoud van de professionele keuken en apparatuur natuurlijk een grote rol bij spelen. Na deze presentatie kun je je klant nog beter adviseren op dit gebied. Heb je zelf voorbeelden of juist vragen? Geef ze aan ons door via info@grootkeukennederland.nl en Ferry kan hier tijdens zijn presentatie gericht antwoord op geven.
Mobiliteit
Als leverancier van grootkeukens of apparatuur heb je vandaag de dag ook op gebied van mobiliteit met grote uitdagingen te maken, zoals zero-emissiezones, overheidsmaatregelen en het maken van noodzakelijke of wenselijke duurzame keuzes. Arval staat garant voor duurzaam en strategisch advies op gebied van mobiliteit. Joyce Vermeulen, consultant bij Arval Consultancy, praat ons deze middag hierover bij en geeft nuttige tips en adviezen.
Eventuele vragen vooraf neemt ze graag mee in haar presentatie, dus geef ze aan ons door via info@grootkeukennederland.nl
Trends in food en horeca
Tot slot hebben we Food Inspiration uitgenodigd om ons mee te nemen in de meest recente trends en ontwikkelingen in onze sector. Food Inspiration, gevestigd in de Mauritskazerne, doet onderzoek naar en schrijft artikelen over ondermeer duurzame sourcing, energie & transport, arbeidsmarkt, digitalisering en no waste.
Maaike de Reuver is een vooraanstaand figuur in de foodservicebranche en hoofdredacteur van Food Inspiration. Sinds 2023 is ze partner bij dit toonaangevende platform voor foodprofessionals. Ze is een ervaren trendwatcher, journalist en moderator. Ze heeft een scherp oog voor ontwikkelingen in food en weet trends doeltreffend te duiden met aansprekende voorbeelden, persoonlijke ervaringen, fotoreportages en mini-documentaires. Haar inzichten worden veelvuldig gevraagd door internationale bedrijven zoals Unilever, ISS Facility Services, Ahold, JDE, Van der Valk, Vermaat, Rabobank en Coca-Cola Europacific Partners.
Na deze middag ga je gegarandeerd met een pakket aan waardevolle en direct toepasbare informatie en goede gesprekken met collega’s in de sector weer naar huis. We sluiten het programma af met een heerlijk en duurzaam bereid driegangendiner.
We vragen je om je aan te melden via onderstaande link.
Programma
14:30 uur: Ontvangst met koffie, thee, fris en zoetigheid
15:00 uur: Start bijeenkomst
15.15 uur: Presentatie Mobiliteit (Arval)
16.00 uur: Presentatie voedselveiligheid en hygiëne (Bureau de Wit)
16:45 uur: Pauze
17.00 uur: Trends en ontwikkelingen food en horeca (Food Inspiration)
18.00 uur: Driegangendiner
19.30 uur: Einde programma
Locatie Mauritskazerne
De monumentale kazerne in Ede heeft een inspirerend verleden, maar ook een verhaal voor de toekomst. Het pand is gebouwd tussen 1904 en 1906 en is recent volledig verduurzaamd tot energie neutrale event locatie. Het is vandaag de dag dé foodontmoetingsplek voor bedrijven, organisaties en overheden. De Mauritskazerne ligt 500 meter van station Ede-Wageningen en is dus ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.
Adres: Nieuwe Kazernelaan 2 D41, 6711 JC Ede
Benieuwd naar de ervaringen van andere gasten met onze netwerkbijeenkomsten? Bekijk hieronder het filmpje dat wij gemaakt hebben in mei bij SS Rotterdam: